Kolik lze vyhrát v rámci Šťastných deset?

01.02.2016

I když je hra Šťastných deset spojena jenom s malými vklady, rozhodně to nemusí znamenat, že získáte malé finanční výhry. Právě naopak. Ty mohou být poměrně zajímavé. Jaké konkrétně?

Kolik lze vyhrát v rámci Šťastných deset?

(Foto - VyherniTikety.cz)

Nejprve se podívejme na několik obecných informací, které se týkají toho, zda vsadíte jenom základ, nebo také Královské číslo, popřípadě Šanci milion. Obojí samozřejmě výrazně zvyšuje vaše šance na případnou vyplacenou výhru. A to platí i v souvislosti s tím, že čím více vsadíte, tím více samozřejmě budete moci vyhrát. Obecně lze tedy říci, že to může být až 100 milionů denně. A protože je losováno každý den, jsou výhry více než blízké.

U Šťastných deset záleží na počtu uhodnutých čísel

Minimálně můžete vsadit jedno číslo, maximálně však deset. Pokud uhodnete alespoň polovinu, znamená to pro vás jistotu výhry, a to v souvislosti s vaším pořadím. Na základě toho tak získáváte předepsaný výherní násobek. Hra Šťastných deset tak může přinést i násobek ve výši 300 000 krát znásobeného vašeho vkladu. Pokud tento činil 10 Kč, jsou to jasné 3 miliony korun. Stejně tak ale mohou být násobky v řádech jednotek, a tak lze vklad znásobit třeba jenom dvakrát. Vždy záleží na vaší sázce, ale i na tom, kolik čísel jste správně uhádli. To prozradí Šťastných 10 tažená čísla.

Jaké výhry nabízejí doplňkové hry u Šťastných 10?

Nyní se podívejme také na možnosti doplňkových her, kterými je Královská hra a také Šance milion. V případě první jmenované je třeba také počítat s násobky. A to v závislosti na tom, kolik čísel jste uhádli v rámci hry Šťastných 10 a zda jste správně tipli královské číslo. Pokud ano, váš vklad může být znásoben i hodnotou 300 000. Podíváme-li se na Šanci milion, zde už je výhra obsažena v samotném názvu. Jestliže Šťastných deset aktuální výsledky ukážou, že jste uhodli celých 6 čísel, můžete se těšit na sumu jeden milion korun.

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Nejprodávanější pobyty

Mohlo by Vás zajímat

Chcete být informováni
o nových slevách?

odhlásit z odběru