Zapomeňte na mobilní operátory. Levné volání realizujete i bez nich

31.05.2016

Mít mobilní telefon, který je svázaný s určitým mobilním operátorem, je dnes naprosto běžnou věcí. Ne vždy nám ale jeho konkrétní ceny mohou vyhovovat. Hledáte levné volání? Ne vždy ho nabídne.

Zapomeňte na mobilní operátory. Levné volání realizujete i bez nich

(Foto - shutterstock.com)

Mnoho lidí si myslí, že mobilní operátor je dnes jedinou volbou, jak realizovat nejlevnější volání. Opak je pravdou. Nejenom, že konkrétní ceny mohou být poměrně vysoké. Důležité je také vědět, že mobilní operátoři mohou být velmi často spojeni také s nutností koupit si v případě levnějšího volání buď konkrétní balíček, nebo si předplatit paušál. Ani to samozřejmě není pro mnoho lidí ideální cesta, kterou by se mohli vydat. Naštěstí to není nutné.

Levné volání funguje i bez závazků

Jak na to? Stačí vynechat našeho konkrétního operátora a využít raději některé z externích služeb, které dnes na našem trhu existují. V tomto směru máme jistotu, že získáme levné volání bez jakýchkoliv závazků. A to ať už si chceme zavolat jenom jednorázově, nebo je naším cílem volat pravidelně. Zapomínat bychom neměli ani na to, že je to nejenom levné volání v rámci naší země, jelikož využít dnes můžeme také volní do zahraničí. A to v podstatě kamkoliv do celého světa. Jak na zcela jiné kontinenty, tak třeba také k našim sousedům, kde můžeme mít mnoho přátel, nebo obchodních partnerů.

Láká například i volání na Slovensko

Že si můžete levně zavolat bez vašeho mobilního operátora kamkoliv, to dokládá i fakt, že není problém uskutečnit třeba volání na Slovensko. A to za ceny, které jsou v nejnižších jednotkách korun. Navíc nemusíte zůstávat jenom u klasického hovoru. V rámci rozšiřování služeb to mohou být také levné SMS, které jsou lákavou možností, jak se můžete hravě spojit doslova s celým světem. A co musíme připomenout? Samozřejmě i informaci o tom, že potřebovat nebudeme nic výjimečného. VC podstatě stačí dvě věci. Telefonní číslo konkrétního zahraničního účastníka a také předvolba té země, do které se společně chystáme volat.

Nejprodávanější pobyty

Mohlo by Vás zajímat

Chcete být informováni
o nových slevách?

odhlásit z odběru